Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

Wellness reserveren

Wellness reserveren

Wellness reserveren? Rituel des Sens” is de perfecte plek om te herbronnen en te onthaasten. Hier kun je de verbinding met jezelf weer terugvinden. Of je nu op zoek bent naar een privé wellness ervaring met of zonder overnachting, of naar holistische behandelingen gericht op fysiek, mentaal en emotioneel herstel, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze locatie is gevuld met talrijke kristallen die zorgen voor een bijzondere trilling en een harmoniserende sfeer. De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetische wellness.

Sofie heet je graag welkom bij Rituel des Sens. Ontdek onze faciliteiten en laat je inspireren. Keer huiswaarts met een gevoel van rust, vernieuwde energie en verwondering.

Wellness Geraardsbergen
a
Onze faciliteiten zijn uitgebreid

Bekijk op onze pagina arrangementen de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Wellness reserveren met of zonder met overnachting? Geniet bij ons van een heerlijk ontspannen weekendje weg!

Wellness reserveren is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress. Het biedt een uitstekende gelegenheid om te ontspannen, te herstellen en te verjongen in een luxe omgeving. In dit artikel bespreken we de voordelen van het reserveren van een wellness-ervaring, de verschillende soorten behandelingen en faciliteiten die beschikbaar zijn, en hoe u de perfecte wellness-ervaring kunt kiezen.

De Unieke Voordelen van Wellness reserveren in Geraardsbergen

  1. Prachtige Natuurlijke Omgeving: De rustgevende omgeving van Geraardsbergen is een ideale achtergrond voor een ontspannende wellnesservaring. Het omringende groen en de frisse lucht zorgen voor een gevoel van rust en sereniteit, wat bijdraagt aan uw algehele welzijn.
  2. Hoogwaardige Faciliteiten: Wellness met overnachting is uitgerust met moderne voorzieningen en hoogwaardige behandelingen. Hierdoor kunt u genieten van een luxueuze spa-ervaring met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van ontspanning en zelfzorg.
  3. Persoonlijke Aandacht: Bij vstaat persoonlijke aandacht centraal. Ervaren therapeuten en medewerkers zorgen ervoor dat uw individuele behoeften en wensen worden ingewilligd, zodat u verzekerd bent van een op maat gemaakte wellness-ervaring.

Elke boeking bij Wellness Rituel des Sens is inclusief:

  • badlinnen, badjas, slippers, zeep en scubzout.
  • water, fruitsap, koffie, thee en een bordje vers fruit
  • gebruik van alle faciliteiten tijdens uw verblijf

Onze prijzen zijn voor 2 personen maar alle arrangementen kunnen ook geboekt worden voor 3 of 4 personen, vraag gerust naar onze tarieven of boek via het reserveringsformulier.

Voor onze maaltijden werken wij enkel met dagverse produkten van de hoogste kwaliteit. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij om een arrangement met maaltijd altijd minimum 48 uur vooraf te boeken.

Op maandagavond zijn geen maaltijden mogelijk. U kan wel de arrangementen balance en zen boeken tussen 18u en 22u30.

Kies voor een Wellness reserveren met overnachting

 

Wellness Overnachtingen

U overnacht in de onze 40 vierkante meter ruime wellness-suite in indische stijl die voorzien is van alle comfort. Gezien onze kleinschaligheid, geniet u in een zee van rust, van een exclusief verblijf. Er is gratis parkeermogelijkheid op de privé-parking. Ons complex bevind zich op 3 km afstand van het mooie, landelijke Provinciaal Domein De Gavers

De overnachtingen kunnen alleen geboekt worden voor 2 personen.

Onderstaande prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Ontbijt kan u nuttigen in uw kamer of bij mooi weer op het terras en wordt elke dag geserveerd tussen 9u en 9u30.

Wenst u geen ontbijt? Laat het ons weten op het moment van uw boeking. Dan brengen wij 30 eur in mindering.

Op zondagavond en dinsdagavond kan er geen overnachting geboekt worden bij Wellness Rituel des Sens

Wellness reserveren

OVERNACHTING  “REBIRTH”: € 340

Wellness reserveren met overnachting in onze mooie oosterse suite inclusief ontbijt.

3 uur gebruik van het gehele wellness complex: wellness ruimte, spa, privé-tuin en lounge.

Check out: 11u

 

OVERNACHTING  “GO WITH THE FLOW”: € 395

Privé Wellness reserveren met overnachting in onze suite inclusief ontbijt en avondmaaltijd.

3 uur gebruik van het gehele wellness complex: wellness ruimte, spa, privé-tuin en lounge.

Check out: 11u

 

“RECHARGE BODY AND SOUL” : € 495

Geniet van een halve dag wellness met een maaltijd naar keuze en overnachting in onze mooie indische suite incl. ontbijt.

U geniet tijdens uw verblijf gedurende 6 uur lang van het gehele wellness complex.

Check out: 11u

“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Welkom bij Rituel Des Sens

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.