Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

Wellness geraardsbergen

Wellness Geraardsbergen

Wellness Geraardsbergen “Rituel des Sens” is de perfecte plek om te herbronnen en te onthaasten. Hier kun je de verbinding met jezelf weer terugvinden. Of je nu op zoek bent naar een privé wellness ervaring met of zonder overnachting, of naar holistische behandelingen gericht op fysiek, mentaal en emotioneel herstel, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze locatie is gevuld met talrijke kristallen die zorgen voor een bijzondere trilling en een harmoniserende sfeer. De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetische wellness.

Sofie heet je graag welkom bij Rituel des Sens. Ontdek onze faciliteiten en laat je inspireren. Keer huiswaarts met een gevoel van rust, vernieuwde energie en verwondering.

Wellness Geraardsbergen
a
Onze faciliteiten zijn uitgebreid

Bekijk op onze pagina arrangementen de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Geraardsbergen staat bekend om zijn pittoreske landschap en unieke cultuur. Maar wist u ook dat deze prachtige stad de perfecte plek is voor een ontspannende wellness-ervaring? Ontdek onze wellnessfaciliteiten en arrangementen die Wellness Geraardsbergen te bieden heeft, we geven u ook tips om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

De Unieke Voordelen van Wellness in Geraardsbergen

  1. Prachtige Natuurlijke Omgeving: De rustgevende omgeving van Geraardsbergen is een ideale achtergrond voor een ontspannende wellnesservaring. Het omringende groen en de frisse lucht zorgen voor een gevoel van rust en sereniteit, wat bijdraagt aan uw algehele welzijn.
  2. Hoogwaardige Faciliteiten: Wellness Geraardsbergen is uitgerust met moderne voorzieningen en hoogwaardige behandelingen. Hierdoor kunt u genieten van een luxueuze spa-ervaring met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van ontspanning en zelfzorg.
  3. Persoonlijke Aandacht: Bij Wellness Geraardsbergen staat persoonlijke aandacht centraal. Ervaren therapeuten en medewerkers zorgen ervoor dat uw individuele behoeften en wensen worden ingewilligd, zodat u verzekerd bent van een op maat gemaakte wellness-ervaring.

Elke boeking bij Wellness Geraardsbergen is inclusief:

  • badlinnen, badjas, slippers, zeep en scubzout.
  • water, fruitsap, koffie, thee en een bordje vers fruit
  • gebruik van alle faciliteiten tijdens uw verblijf

Onze prijzen zijn voor 2 personen maar alle arrangementen kunnen ook geboekt worden voor 3 of 4 personen, vraag gerust naar onze tarieven of boek via het reserveringsformulier.

Voor onze maaltijden werken wij enkel met dagverse produkten van de hoogste kwaliteit. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij om een arrangement met maaltijd altijd minimum 48 uur vooraf te boeken.

Op maandagavond zijn geen maaltijden mogelijk. U kan wel de arrangementen balance en zen boeken tussen 18u en 22u30.
Wellness Overnachtingen

U overnacht in de onze 40 vierkante meter ruime wellness-suite in indische stijl die voorzien is van alle comfort. Gezien onze kleinschaligheid, geniet u in een zee van rust, van een exclusief verblijf. Er is gratis parkeermogelijkheid op de privé-parking. Ons complex bevind zich op 3 km afstand van het mooie, landelijke Provinciaal Domein De Gavers

De overnachtingen kunnen alleen geboekt worden voor 2 personen.

Onderstaande prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Ontbijt kan u nuttigen in uw kamer of bij mooi weer op het terras en wordt elke dag geserveerd tussen 9u en 9u30.

Wenst u geen ontbijt? Laat het ons weten op het moment van uw boeking. Dan brengen wij 30 eur in mindering.

Op zondagavond en dinsdagavond kan er geen overnachting geboekt worden bij Wellness Geraardsbergen.

“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Welkom bij Rituel Des Sens

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.