Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

Rootsen

ROOTSEN

Rootsen betekent “teruggaan in de tijd”. Dit is een techniek waarbij we op zoek gaan naar de oorsprong van een klacht of probleem.

Rootsen gebruikt het lichaam om de deuren tussen je actieve bewustzijn en het onderbewustzijn te openen. Dit is de snelweg tot de kern van je probleem.

Op deze manier is het mogelijk om op een zachte manier voor jezelf onverwerkte pijn te transformeren. Je doorloopt tijdens de sessie verschillende fases waarbij je naar de onderliggende onverwerkte ervaring gaat die tot op de dag van vandaag je gedachten, emoties, overtuigingen en patronen bepalen. Zo is verandering mogelijk en kom je tot een nieuwe geheelde overtuiging.  Omdat pijn uit de kindertijd en onverwerkte vooroudertrauma’s met deze methode zichtbaar gemaakt worden is de healing erg diepgaand.

Een rootsing sessie duurt 80 à 90 min.

“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.