Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

Reiki

Wat is reiki?

Tijdens ons leven kan de energiestroom verstoord worden en kunnen blokkades ontstaan. Stress of angsten kunnen aan de basis liggen.  Reiki zorgt voor diepgaande ontspanning van de geest, waardoor ook het lichaam tot rust komt. Spanningen en blokkades worden losgemaakt en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geboost, zodat de levenskracht weer voluit kan stromen. Na een sessie voelen de meeste mensen een diep gevoel van ontspanning en rust. De therapie zorgt voor een betere focus en meer energie.

Reiki kan helpen bij vele klachten zoals stress, overspannenheid, overprikkeling, slaapproblemen, vermoeidheid, uitputting, burn-out, depressie en gebrek aan zelfvertrouwen of concentratieproblemen.

Soms kunnen er tijdelijk lichte bijwerkingen optreden. Laat je hier niet door afschrikken, dit is meestal van korte duur en wil zeggen dat de therapie aanslaat, je kan het zien als een soort van “reset” van je lichaam.

Als je de therapie goed verwerkt zal je na een sessie meestal meer energie hebben en een gevoel van welbevinden en levensvreugde ervaren.  Dit wil zeggen de energie weer vrij stroomt.  Sommige mensen kunnen een tijdelijke vermoeidheid voelen na de sessie, dit komt door het vrijkomen van langdurig onderdrukte emoties. Doordat het lichaam zich gaat ontspannen, voel je de signalen van je lichaam beter aan. Na dit loslatingsproces krijgt u doorgaans meer innerlijke rust en van zodra het energieveld weer vrijuit kan stromen verdwijnt meestal ook de vermoeidheid.

De behandelingen zijn gebaseerd op handposities.

Tijdens een sessie neem je plaats op de behandeltafel, je ontspant met reiki muziek op de achtergrond en er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke aroma’s van aura-soma.
Hou er rekening mee dat een energetische behandeling een proces is van ontgifting. Na de sessie is het erg belangrijk om veel water te drinken (min 1,5l/dag), veel vezels te eten en voldoende te slapen.

“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.