Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

Integrated Energy Therapy

Wat is IET?

Integrated Energy Therapy is een bijzondere en krachtige energiebehandeling en is net als vele andere oosterse technieken een manier om met energie-meridianen te werken. Tijdens ons leven kan de energiestroom beperkt of begrensd worden. Er ontstaat dan een energiestilstand. Dit worden energieblokkades genoemd. Mogelijke oorzaken van energieblokkades zijn: operaties, fysieke trauma’s, ziektes, emotionele problemen, stress, (irreële) angsten, beperkende gedachten, gevoelens die je onderdrukt en karma. Het doel van IET is een eenvoudige en zachte manier ter beschikking stellen om onderdrukte gevoelens van het cellulair geheugen te integreren en de energieblokkades die ermee verbonden zijn, op te ruimen. Specifieke handposities worden ingezet om de cellulaire geheugenpunten te voorzien van geïntegreerde energie.

Wat gebeurt er tijdens en na een behandeling?

Wanneer iemand wordt behandeld, lost de onderdrukte energielading op en zoekt ze een nieuw evenwicht in het energetisch veld. Degene die behandeld wordt kan uiteenlopende reacties hebben zoals temperatuurverandering ervaren, een gevoel van diepe rust, emoties van boosheid of verdriet voelen of een lichte tinteling. Na het opruimen ontstaat meestal een gevoel van vreugde. In deze staat is het energetisch lichaam open en stroomt de energie er vrijelijk doorheen. Je bent energieker en hebt weer zin in het leven.

Heling door alle lagen van de aura heen

Tijdens een IET sessie worden blokkades in alle vier lagen van je energieveld behandeld. De Fysieke – het gebied bij je huid -, Emotionele – gevoelens en sensaties -, Mentale – je beperkende overtuigingen, wat je gelooft en tegen jezelf zegt -, en spirituele – de kern van je wezen.

“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.