Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

Faciliteiten

Hygiëne is voor ons zeer belangrijk en daarom is de wellness volledig vlarem-conform.
Het filtering-systeem van de spa en alle andere verschillende faciliteiten beantwoorden aan de strenge Vlarem II-wetgeving.

Tijdens uw verblijf kan u in alle privacy gebruik maken van volgende faciliteiten:

Finse panoramische sauna met chakra-balancerende kleuren- en kristaltherapie

80°C, 15° luchtvochtigheid

De helende therapie van kleuren is een Oosterse geneeswijze die al eeuwenlang wordt gebruikt om chakra’s te balanceren. Een sauna-bezoek vermindert stress, voert gifstoffen uit je lichaam af, verbrandt calorieën en zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor verzachten gewrichtspijnen en verbetert de gezondheid van hart en bloedvaten. De warmte van de sauna zorgt ervoor dat je endorfine aanmaakt, een gelukstofje. Na een aantal sauna-rondes geef je je immuumsysteem een boost. In onze panoramische sauna staat een amethist geode van 60kg. Deze krachtige paarse steen is zuiverend, heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, de hersenen en is heilzaam bij hoofdpijn, migraine en slaapproblemen. Ervaar de energetiserende sfeer en de driedubbele werking van deze unieke sauna. Meer info over de kristallen in het gebouw vindt je hier

Crystal Overloopspa met 40 waterjets (buitenspa)

38°C

Water maakt kalm en kalmte maakt schoon. Een half uurtje in het warme water van de spa zorgt dat je hele lichaam zich diep ontspant. De jets zorgen voor bloeddoorstroming en diepgaande massage. Een weldaad voor pijnlijke spieren en gewrichten. Ons crystal clear overloopbad model Athena is het neusje van de zalm en biedt plaats voor 5 personen. Er zijn 5 verschillende zitplaatsen met elk een verschillende diepte, zodat een comfortabele houding mogelijk is. Iedere zitplaats zorgt voor een andere massage sensatie. Op deze manier wordt het hele lichaam gemasseerd. Het gebruik van Crystal Waters spa stimuleert het vrijgeven van endorfines, de natuurlijke pijnstiller van het lichaam.

Onze professionele crystal water overloopspa is voorzien van een externe buffertank van 20 000 l en een zandfiltersysteem. Het bad loopt voortdurend 100% over wat bacteriegroei onmogelijk maakt. Dit maakt dat ons systeem uiterst hygiënisch en volledig vlarem II conform is.

Stoombad met aroma-therapie

45°C, 100% luchtvochtigheid

Een stoombad heeft een aangetoonde positieve werking op mensen met ademhalingsproblemen of allergieën en verzacht de huid. Aromatherapie opent de luchtwegen en verbetert je focus, productiviteit en je welbevinden. De kans op virale of bacteriële luchtweginfecties neemt af. Je krijgt een gezonde geest in een gezond lichaam.

2 infraroodstralers

De straling van een infraroodcabine dringt veel dieper door in de huid, dan de warmte van een klassieke sauna en zorgt voor diepgaande ontgiftiging van uw lichaam en vermindering van spierpijn. Voor verschillende chronische pijnen zoals reuma, fibromyalgie, artrose, etc… is de infraroodstraler een echte aanrader.

Onze full spectrum infraroodlampen zijn van de hoogste kwaliteit en 100% veilig.

Opgelet: gebruik de infrarood stralers niet als je zwanger bent. Gezien de stralen tot in het bindweefsel gaan wordt dit afgeraden.

Indoor rustruimte met dubbel ligbed

Dubbele regendouche met 3 straalsoorten

2 zachte PureRain stralen voor ontspanning en de ActiveRain straal om shampoo uit te spoelen.

Gratis koffie, thee, gekristaliseerd vitajuwel water, scrubzout, badlinnen en badslippers

Mini-bar

Kantelemmer met koud water

Ruim terras met zitlounge

Privé-tuin met zicht op de velden

Rust Geruisloos in jouw eigen stilte….

Geniet van onze prachtige groene tuin. Onze ligweide met comfortabele ligzetels voelt als vakantie.

Kristaltherapie

De wellness binnenruimte is voorzien van krachtige balancerende kristalgeodes. Meer info vindt u hier 

 

Heb je hartklachten of andere gezondheidsproblemen, vraag dan eerst advies aan je arts voor je je sauna-bezoek inplant.

Ben je zwanger? Sauna kan, maar vraag bij een zwangerschap met complicaties zeker eerst medisch advies.

Gebruik tijdens de zwangerschap nooit de infraroodstralers.