Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

Image Alt

De chakra balancerende kristallen

De chakra balancerende kristallen

Kristallen worden al sinds mensenheugenis gebruikt vanwege hun helende en beschermende werking.

In het gebouw zijn verschillende geodes en kristallen van over de hele wereld aanwezig die voor een bijzondere sfeer en trilling zorgen. Kristallen hebben verschillende trillingsfrequenties bepaald door hun materie (ijzer, calcium, fluor, etc…) en hun kleur.

Ze bestaan net zoals wij uit trillingen. Indien we in de omgeving zijn van kristallen, neemt ons lichamelijk veld de helende trilling over van de stenen. Ze trillen in een natuurlijke helende frequentie, die geactiveerd wordt door de kracht van de geest. Hierdoor kom je weer in balans.

In het gebouw staan verschillende amethist geodes, alsook in de finse sauna. Deze sterk zuiverende steen werkt goed tegen hoofdpijn, migraine en helpt bij het loslaten van spanning en angst in het lichaam. Amethist helpt bij rouw en verlies. Deze steen voedt en beschermt, reinigt de aura, voert negatieve energie af en stimuleert het keel-en kruinchakra.

De mooie citriengeode staat in verbinding met de zonnevlechtchakra. Deze heeft een verwarmende werking en schenkt kracht. Citrien heeft een prachtige positieve energie! Met de citrien breng je het zonnetje in huis, de steen geeft moed, energie en levensvreugde.

Een andere bijzondere steen is de amethist geode met engelen calciet, amethist oog en zwarte goethiet. Het is een steen die ontstresst, zorgt voor emotionele zuivering en spirituele groei.

De marokkaanse bergkristal bezit een enorme geneeskracht en neutraliseert zware energie stromen.

Calciet werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

De celestiensteen is een prachtig kristal met een heel hoge vibratie die een vredig, veilig en geborgen gevoel geeft. We zijn nu wel een klein deeltje in het stof op aarde, maar we zijn zoveel meer. Deze steen geeft een gevoel van compleetheid en troost.

De rozenkwarts is een echte steen van het hart, de vibratie die van deze steen uitgaat is zacht, liefdevol, emotioneel helend, ontstressend en hart-openend. Een uitstekende steen om de zachtheid naar jezelf en anderen toe te laten te stromen.

Zwarte agaatsteen geeft innerlijke kracht om verder te gaan na een zware periode, geeft bescherming en is een steen voor een nieuw begin. De steen geeft rust als je leeft in een stressvolle omgeving en verlicht angst.

Er wordt in de wellness uitsluitend edelsteenwater van vitaJuwel geserveerd.

Ervaar tijdens je verblijf de kracht en harmoniserende sfeer van de talrijke kristallen.

DSC_7453
“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.