Wanneer kan je boeken?

Maandag: 10u – 22u
Dinsdag: 10u – 22u
Woensdag: gesloten
Donderdag: 10u – 22u
Vrijdag: 10u – 22u
Zaterdag: 10u – 22u
Zondag: gesloten

a

Aura soma

Aura Soma: Kleurentherapie voor Geest, Lichaam en Ziel

Wat is Aura Soma?

Aura Soma is een unieke vorm van kleurentherapie die gebruik maakt van de helende kracht van kleuren, kristallen en natuurlijke essences om balans en harmonie te brengen in ons leven. Deze holistische benadering streeft naar het creëren van een diepere verbinding tussen lichaam, geest en ziel, waardoor we meer inzicht krijgen in onszelf en ons leven.

De Geschiedenis

De basis van Aura Soma werd gelegd in 1983 door Vicky Wall, een Britse apotheker, chiropodist en leraar. Ze ontdekte het systeem tijdens een diepe meditatieve ervaring, waarin ze werd geleid om kleuren, kristallen en plantenextracten te combineren tot een reeks van energetische remedies. Deze remedies, bekend als Equilibrium flessen, vormen het hart van de Aura Soma therapie.

Reiki behandeling
a
“YOU ARE THE COLOURS YOU CHOOSE”

De equilibrium-bottles bestaan uit een water- en olie deel, en blijven zo gescheiden.
Elk olie- en waterdeel bevat steeds een unieke mengeling van bio kruiden, mineralen, essentiële oliën en bloem-extracten, wat hen ook hun mooie kleur geeft.

Equilibrium Flessen: De Sleutel tot het systeem

Equilibrium flessen zijn de kern van het Aura Soma systeem en bevatten een combinatie van gekleurd water en olie. Elke fles heeft zijn eigen unieke combinatie van kleuren, kristallen en plantenextracten, die samenwerken om specifieke energetische kwaliteiten te bieden. Er zijn meer dan 100 verschillende flessen beschikbaar, elk ontworpen om te helpen met specifieke aspecten van ons welzijn.

Hoe werkt het?

De Aura Soma therapie begint met een persoonlijke kleurenconsultatie, waarbij u wordt gevraagd om vier Equilibrium flessen te kiezen op basis van uw intuïtie. Deze keuze weerspiegelt uw innerlijke behoeften en uitdagingen en vormt de basis voor uw Aura Soma behandelplan.

Vervolgens gebruikt uw therapeut de geselecteerde flessen om een op maat gemaakte behandeling te creëren, die kan bestaan uit het aanbrengen van de oliën op specifieke energiepunten van het lichaam, het inademen van de geuren of het mediteren op de kleuren en kristallen in de flessen.

De Voordelen van de therapie

Aura Soma therapie biedt een breed scala aan voordelen voor onze algehele gezondheid en welzijn. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 1. Emotioneel welzijn: Aura Soma kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van emotionele balans en harmonie.
 2. Stressvermindering: De therapie helpt om stress en spanning los te laten, waardoor een dieper gevoel van ontspanning ontstaat.
 3. Zelfbewustzijn: Door het stimuleren van zelfreflectie en inzicht, helpt Aura Soma om ons bewustzijn van onszelf en onze levensdoelen te vergroten.
 4. Energetische balans:De behandeling werkt om de energetische balans en harmonie in ons lichaam en onze aura te herstellen, waardoor we ons vitaler en meer in balans voelen.
  1. Spirituele groei: Aura Soma kan ons helpen om een diepere verbinding met onze innerlijke wijsheid en spirituele aard te ontwikkelen, waardoor we meer in lijn komen met ons ware levenspad.

  Geschikt voor iedereen

  Een van de belangrijkste aspecten van Aura Soma is dat het geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of achtergrond. De therapie is niet-invasief en werkt op een zachte, ondersteunende manier om balans en heling te bevorderen. Het is ook een uitstekende aanvulling op andere vormen van holistische therapie, zoals yoga, meditatie en Reiki.

  Conclusie: Ontdek de kracht van kleur in uw leven

  Aura Soma is een unieke en krachtige vorm van kleurentherapie die een diepe helende werking heeft op alle niveaus van ons wezen. Door het gebruik van kleuren, kristallen en natuurlijke essences, helpt het ons om balans en harmonie te vinden in ons leven en ons bewustzijn te vergroten. Of u nu op zoek bent naar emotionele heling, spirituele groei of gewoon een dieper gevoel van welzijn, Aura Soma biedt een pad naar transformatie en zelfontdekking.

Als experts in de wereld van kleurentherapie en zelfexpressie begrijpen wij dat het kiezen van de juiste kleuren voor uw persoonlijke welzijn en groei van cruciaal belang is. Bij Aura-Soma bieden we een unieke benadering van kleurentherapie door middel van ons kleurrijke assortiment van flessen, sprays en andere producten.

Onze producten zijn ontworpen om u te helpen uw eigen intuïtie te gebruiken bij het kiezen van de kleuren die het beste bij u passen. Met behulp van onze kleurensets kunt u de kleuren vinden die resoneren met uw innerlijke behoeften en verlangens.

Het gebruik van de producten kan uw innerlijke groei en bewustzijn bevorderen, evenals uw fysieke en emotionele welzijn verbeteren. Onze flessen en sprays zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en bevatten edelstenen en kristallen die bekend staan om hun helende eigenschappen.

Bij rituel-des-sens-wellness.be streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het ontdekken van hun unieke pad naar innerlijke vrede en harmonie. Onze producten worden wereldwijd gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun fysieke, emotionele en spirituele welzijn te verbeteren.

Als u op zoek bent naar een authentieke en holistische benadering van kleurentherapie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een unieke ervaring die u nergens anders zult vinden.

“In innerlijke rust schuilt je ware kracht”

Welkom bij Rituel Des Sens

Rituel des Sens is een plek om te herbronnen, te onthaasten, om de verbinding met jezelf terug te vinden. U kan hier terecht voor privé-wellness met of zonder overnachting maar ook voor holistische behandelingen gericht op het fysiek, mentaal en emotioneel herbronnen. In het gebouw zijn talrijke kristallen aanwezig, die zorgen voor een bijzondere trilling en harmoniserende sfeer.

De Indische inrichting dompelt je onder in de magische wereld van het Oosten. Verhoog je energie, kom opnieuw in balans en ervaar de extra dimensie van onze energetic wellness.

Sofie verwelkomt je graag.

Ontdek en laat je bezielen, keer terug huiswaarts met rust, nieuwe energie en verwondering.